Præsentation

Teamet

 

 

Janus Bøgevig
Partner og designer
Janus Bøgevig INDRETNINGSARKITEKT OG INDUSTRIEL DESIGNER Janus er uddannet arkitekt og industriel designer fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Med sin baggrund i restaurationsbranchen som kok og tjener kombineret med sin erfaring indenfor indretning, har han en unik evne til at kombinere æstetik og funktionalitet. Janus har bred erfaring med indretning, både til private og virksomheder og er specialiseret i formgivning af køkkenudstyr, erhverves indretning samt rådgivning og indretning af industrielle køkkener.
Caroline Jessen
Tekstildesigner og kaospilot
Caroline Abild Jessen, 47 år, har en 15 år lang karriere som designer. Er tidligere Kaospilot og har oprindeligt en uddannelse som tekstildesigner Har igennem årene arbejdet med tekstildesign, konceptuel designer, fotografi og grafisk design og lavet opgaver for såvel store og som små virksomheder. Med kunder såvel globale som lokale indenfor livsstil-,kultur- og design industrien. Af eksempler kan nævnes IKEA of Sweden, LEGO Company, Rosendahl(Bjørn Wiinblad), Rice a/s, MONORAMA, World Outgames, forlaget KLIM, Skt. Pauls Kirke.
Mette Geisler Dragelykke
Grafisk designer
Mette er grafisk designer, uddannet I 1999 fra London College of Communication, London Institute. Hun startede sin første virksomhed, Punk Royal, I 1999. Virksomheden blev udvidet til 3 ejere, og firmaet solgte nu tøj kollektioner til hele verden. Kollektionerne var en blanding af ny produceret tøj, og genbrug som blev redesignet. En stor del af produktionen blev lavet in-house. Parallelt blev turistmærket I Love CPH sat på benene. Begge virksomheder blev solgt i 2006. Hun startede I 2009 virksomheden Family Jewels, som designede produkter til hjemmet, fx badeforhæng og puder. Dette firma blev lukket I 2013 dels pga. barsel, og dels pga. en voksende bevidsthed og manglende lyst til at producere noget som helst der var med til at lave negative foot-prints I klimaet. Hun fokuserer nu på at designe bæredygtige produkter som der er reelt behov for, og hendes mål er via design, at gøre en positiv forskel og skabe værdi for mennesker, samfund og klima.
Sebatian Jørgensen
Møbelsnedker
Sebastian Jørgensen er designeren bag We Do Wood. Sebastian er uddannet møbelsnedker, og har mange års erfaring med møbeldesign. Sebastian’s forståelse for design kommer fra kunstens verden, hvilket giver en anderledes tilgang. Sebastians designproces er lidt ligesom tilgangen til et maleri: han laver en skitse og går direkte i værkstedet for at lave 1:1 mock-ups og prototyper. Til sidst bruger Sebastian sin baggrund som møbelsnedker til at forberede møblet til produktion. Fællesnævneren er ønsket om at flytte grænser og give håndværket et nyt twist - i form af design, men især i form af ansvarsvarlighed. Det grundlæggende koncept bag We Do Wood er at vise, at design og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.
Christoffer Pilgrim
Produkt og industriel designer
Christoffer har en kandidat, hvor han senest har udmærket sig ved at blive valgt til at repræsentere skolen i Milano, på den store møbel messe i 2015. 
Samme udstilling blevfremviist på TENT i London i september 2015. 
Hernæst startede en social platform der på samme måde som Airbnb bestræber sig på at samle folk fra hele verden i køkkenet og derefter ved bordet for at spise sammen. Har både været i Dr, Metroxpress og flere udenlandske medier i forbindelse med hans arbejde. Derud er han projektleder med Prince 2 certificering
Søren Schmidt
Beklædningsdesigner
Søeren le Schmidt er uddannet skrædder og har siden 2009 arbejdet i branchen som designer hos forskellige danske virksomheder. Soeren har bl.a. arbejdet hos David Andersen, A Pair og Stasia. Derudover har han lavet designsamarbejde med den kinesiske virksomhed Play. I tiden hos David Andersen udførte Søeren diverse co-labs med andre større virksomheder med produktgrupper som cykler, tasker, sko og homewear. Udover at arbejde med design har Soeren de seneste år arbejdet som freelance stylist for både tv produktioner samt diverse danske artister. Søerens portefolio indenfor styling tæller artister som Burhan G og Ida Corr til TV produktioner som X-Factor.
Alexander Main
Produktdesigner
Alexander er en multidisciplinær produktdesigner der arbejder med industrielt design, teknologi, bæredygtighed og innovation. Han har et godt øje for æstetik som følge af hans unikke multinationale baggrund indenfor arkitektur, mediestudier og arbejdserfaring indenfor designindustrien. Det seneste, et 6 måneders mentorprogram ved Bang og Olufsens's kreative direktør, Johannes Torpe. "I den reneste forstand, ser jeg design som et problem der skal løses, og som en måde at forenkle og forstærke den menneskelige oplevelse. Derudover ser jeg design som det bedste redskab til at forme forbrugeres opfattelse af bæredygtige teknologier, hvorved overgangen til en grønnere verden fremskyndes." Alexanders færdigheder rækker fra ideation, rapid prototyping, koncept udvikling, CAD modellering og 3D rendering.